Bedankt!!

Wat een fantastische dag hadden we gisteren!!

De 30e Grote Omloop van de Veenkoloniën / EERENS is om 12.00 uur met 179 renners (30 ploegen) gestart en om 15.24 uur kwam onze renner Cor van Leeuwen als eerste over de streep, een betere uitkomst van deze wedstrijd konden wij niet wensen als Wedstrijd Platform. Onze felicitaties gaan dan ook uit naar de winnaar en de gehele groep van Stormvogels Veendam.

Maar deze wedstrijd kon geen doorgang vinden zonder de inzet van 175 vrijwilligers die nodig waren voor een goede wedstrijdorganisatie waarvoor onze hartelijke dank!!!!

Ook een woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Eerens Sloopwerken uit Assen maar laten we niet vergeten de diverse sponsoren die belangeloos hebben meegewerkt en dat zijn Charlie Productions (ronde miss), Sportplein Veendam (lunchpakketten) ,

De Boer Groothandel & Schuur Kantoorcentrum, Autohuis Bouwsema, Century Autogroep, Ford Wensink Veendam, Louwman Veendam, Autoschadebedrijf Been Veendam, Auto Jansingh Winschoten, Peugeot Nefkens Veendam, Bathoorn Autoschade, Aannemersbedrijf van Delden Kielwindeweer, MATCH marketing & communicatie en RP Events & Entertainment. Nogmaals dank aan allen!!!

Het Wedstrijd Platform gaat door naar het volgende evenement te weten Jeugdronde van Veendam op zondag 21 mei 2017 waar de Jeugdcommissie druk doende is om deze wedstrijd te organiseren in het centrum van Veendam.